Velkommen til 2019!

Velkommen til 2019!

7. januar 2019 0 Af tinadufour

Nyt år gør altid at rigtig mange begynder at gøre status for det tidligere år og sætter mål for det kommende år. Jeg er på ingen måde bedre end andre, og syntes oftest også det er en god mulighed for at få reflekteret godt og grundigt – og samtidig få lavet den helt store oprydning.

Min første agenda for hvert nyt år er oftest at få ryddet op i det gamle år, og gjort plads til det nye år.  Hvor poetisk kliche – i know  – men virkelig fantastisk følelse når det er gjort!

På hjemmeplan brugte jeg mellem jul og nytår en del timer i det svenske hvor jeg fik hjulpet lidt til i stalden og rigtig fik hest under neglene igen. Det er en del som jeg på mange måder har savnet – hvem pokker som hestepige kan indrømme at man faktisk syntes det kan være hyggeligt at muge – tjo det kan jeg faktisk godt. Der er noget terapeutisk afstressende over det op en eller anden måde, og så var det mere end godt 6 måneder siden jeg sidst for alvor havde haft fat i en grev. Kroppen blev godt mør og jeg var fysisk træt, da jeg endelig efter 8 timer i det svenske var færdig om eftermiddagen – og kroppen var kvæstet den efterfølgende morgen. Men det føles godt. Det har også gjort at jeg for alvor har indset at jeg faktisk savner hele den del omkring ridesporten – alt det fysiske arbejde – så i søndags stod jeg igen frivilligt op kl 6. for at være i stalden i det svenske for at hjælpe til med morgenstalden og det bliver nok ikke sidste gang. Det rart at tage fat, og ja så er løbeskoene og trænings tøjet ydermere fundet frem. Nu der er kommet blod på tanden til igen at få svedt en del kg af med fornyet energi.

De dage jeg var hjemme blev derimod brugt på at få gennemgået alt mit udstyr. Vurderet hvilket jeg ønskede at beholde til næste sæson, og hvilket jeg måske ikke havde brugt nok den forrige sæson, til det gav mening at beholde det. Denne clean out laver jeg løbende 2-3 gange om året. Jeg elsker udstyr, og selvom jeg får en del sponsoreret, så ender jeg også med at købe en masse selv. Mine sponsorting bliver selvfølgelig ikke solgt, men det udstyr jeg selv har købt føler jeg godt, jeg kan tillade mig at sælge gennem facebook eller andre platforme, selvom jeg virkelig hader salgsprocessen.

Jeg er typen, der elsker at sortere og organisere. Kasser er fantastiske til dette. I guder hvor har jeg lagt mange penge i gennemsigtige kasser fra jysk og trækasser fra IKEA. De kan indeholde linere, løse dækkener og diverse løse genstande. Orden er bare bedst! Jeg ser frem til jeg forhåbentligt snart bliver gårdejer, og der er plads til et ekstra rum på matriklen, hvor alt udstyr organiseret kan opbevares samlet. Jeg går ikke ned på udstyr foreløbig – and i love it! Hvis det stod til mig ville jeg elske et lækkert sadelrum og et ekstra rum til organisering af stævneudstyr, dækkener og øvrige ting. Det er i mine øjne goals!

Samtidig fik alle skabe i hele huset sammen gennemgang. Sortering, fravælgelse og organisering – om det var tøjskab, dokumentskab, reoler med bøger ect – alt blev gennemgået og resten røg på genbrugsstationen. Kan godt mærke jeg savner at have et eller andet projekt i gang, hvor man virkelig kan se fremskridt – og hvor der er rigeligt at tage sig til. Tja det nok bare med drømmen om egen gård, der virkelig hiver i mig. Målsætning for 2019 er at få realiseret dømmen om egen gård – kryds fingre for det lykkedes for mig!

De lækre produkter fra Adamsbro og Dequestrian by Oldfors forhandles af Tattersall Rideustyr