No. 3

No. 3

13. januar 2019 0 Af tinadufour

2019 skal været året hvor jeg igen rammer stævnepladserne sammen med Copyright og Paddy. Jeg er endelig kommet i gang med rent faktisk at syntes, det er sjovt at springe igen, og har fået en hel del træning i løbet af december og her i januar.

Copyright er virkelig fin og velredet for tiden, selvom der selvfølgelig er noget at arbejde med, så høre det ind under kategorien småting, og det gør, at jeg mere eller mindre blot skal koncentrerer mig om ikke at ligne en i ansigtet, der er ved at ride døden i møde, eller er så stiv i kroppen, at jeg indvirker forkert signalmæssigt på ham. Ting tager tid, men første delmål er at snuse lidt til stævnebanerne engang i marts-april måned. Hvilket niveau og sådan ved jeg endnu ikke, men vil gerne af sted og få nogle gode runder, og så generelt komme lidt op i højderne til træning. Hver ting til sin tid. Jeg tror det er en stor fordel at drengene er opstaldet i Sverige i forhold til når jeg skal lidt ud på stævnebanerne igen. Stævneforholdene i Sverige er generelt bedre, og der er flere af de gode klubber, der ligger ud med de små klasser, og fortsat har forhold til afholdelse af de større klasser.

Shane springer fortsat Paddy, og det vil han gøre indtil jeg er total fortrolig med Copyright. Paddy er en lidt mere sensitiv hest. Selvom vi har været et totalt power team, så er det pt. Copyright jeg føler mig mest tryg på, og som tilgiver mine fejl med det samme. Det vigtigt for mig, at det arbejde Shane har lagt i ham, ikke blevet nedbrudt grundet min usikkerhed.

Min personlige mål for 2019 er:

  • Distriksmesterskaberne 2019 for Hold og Individuelt i Distrikt 1
  • Bækgaarden small tour
  • Dansk Rideforbunds Danmarks Cup (hvis denne cup bliver afholdt i år)
  • Danish Derby Horse Christmas Show Warm Up med fokus på kvalificering til Kraftt Tour Amateurs.

Derudover kunne jeg godt tænke mig at forsøge at blive blandt finalisterne til PEEK sponsorsøgning. PEEK er sammensat af et samarbejde mellem Pavo, Ecco, Equalityline & Kingsland, som indbefatter anvendelse af de sociale medier og blogning af hvordan man personligt i hverdagen sætter fokus på hestens sundhed og velvære. Konkurrencen kørte sidst år fra marts 2018 til november 2018, hvor der efterfølgende blev udvalgt 5 finalister inden for henholdsvis dressur og spring, som på finaledagen red for dommerpanelet på Blue Hors. Vinderne af 2018 modtog sponsorat til en værdi af 40.000 kr. bestående af foder fra Pavo til en værdi af 10.000 kr., tøj og udstyr fra Kingsland til en værdi af 10.000 kr., udstyr fra Equalityline til en værdi af 10.000 kr. og 10.000 kr. i kontanter fra ECCO, samt et års abonnement fra Rid bedre TV fra Dressurens Venner.

Illustrations by Emily Cole.