Instagram inspiration

Instagram inspiration

24. januar 2019 0 Af tinadufour

Jeg har brugt rigtig lang tid på at bygge min instagram tina_dufour op og har forsøgt at køre den professionelt i omkring 2 års tid. Jeg er netop rundet over 38.000 følgere, hvilket jeg er ok tilfreds med. Vil gerne forsøge at komme op over 40.000 i løbet af i år.

Influencers inden for ridesporten driver instagram enormt forskelligt, og jeg finder det på mange måder inspirerende at følge diversiteten. Jeg enormt meget tid på billederne bag min instagram, hvor 90 pct. er taget i samarbejde med professionelle photografer. Jeg er personligt er vild med mit feed, hvor everything comes in three. Det er på mange måder blevet min diversitet og stil, og jeg syntes, jeg derigennem har fået skabt en stilren instagram. Nogle vil nok kalde den for et ”glansbillede”, at den mangler dybde og ægtehed, og at alt ikke er en dans på roser Dybden vil jeg hellere skildre her gennem min blog, hvor jeg syntes det er lettere at sætte ord på tingenes tilstand og gå i dybden med mine tanker og overvejelser.

Jeg følger en del equestrian influencers, photographers, interioer inspired instagrams og en del brands, og tænker jeg gerne vil dele ud af min farvoritter inden for de forskellige kategorier her i løbet af denne og næste uge, og samtidig begrunde hvorfor det er at jeg finder disse inspirerende.

Equestrian interior inspired instagrams er pt. enormt hot inden for branchen, og jeg syntes der er kommet en del til inden for den seneste periode, eller så har jeg blot får øjnene op for disse via instagram.

To absolutte hotte, og som jeg personligt selv har foretaget køb ved, er de svenske firmaer Dequestrian By Oldfors og Adamsbro. De har begge formået at ramme en niche på hver deres måde og derved vinde stor indpas inde i mange Skandinaviske hjem.

Dequestrian By Oldfors har specialiceret sig i exclusive håndlavede produkter i ægte læder til hjemmet og udbyder blandt en super flot kurv perfekt til tæpper, puder eller fx brænde, champagnekølere og en enormt flot bakke. Jeg er ligeledes personligt blevet helt forelsket i den flotte iskøler efter at have set et billede på instagram hvor de anvender køleren til hesteguffer. Jeg kunne så godt se denne ”køler” stå i sadelrummet fyldt med masser af guffer til drengene, og det er netop det ved instagram – man bliver inspireret af billeder og af hvordan folk isenesætter det ”perfekte” setup.

Adamsbro har specialiseret sig luksuriøse puder, cashmere tæpper og puffs med et touch af equestrian feeling med elegante bid og hestehoveder. Deres puder er af det lækreste materiale og deres tæppe, som jeg også bare måtte eje er i den blødeste cashmere. De har netop lavet sneek peeks på på duftslys og statuer, og disse glæder jeg mig til at få muligheden for at kigge næmere på.

Og hvis man fortsat ikke syntes man har fået nok equestrian tuch ind i sit hjem, så vil min sidste anbefaling for denne blogpost være instagram kontoen StableStyle, der poster et godt mix af de smukkeste stalde i udlandet med et tuch af equestrian interior inspiration – små bits and bobs, der vil gøre sig godt i hjemmet.