Dygtige photografer på instagram.

Dygtige photografer på instagram.

7. februar 2019 0 Af tinadufour

Som før skrevet så er intagram fantastisk på så mange punkter. Jeg finder dagligt inspiration via instagram, og følger rigtig mange forskellige segmenter. Det jo netop det fantastiske ved instagram. Folk dyrker forskelligheden, deres personlige stil og derigennem skiller de sig ud.

Mit ”gram” er fyldt med dygtige udenlandske photografer med hver deres helt unikke og personlige stil. Det er tydeligt de har brugt mange år for at mestre kameraets indstillinger, den efterfølgende redigering og derved deres stil.  Mange kender de dygtige danske – så syntes jeg vil fremhæve nogle af de udenlandske jeg troligt følger.

Philippa Davin, som jeg har haft fornøjelse af at arbejde sammen med ved flere lejligheder og som har specialiseret sig i equine fine art photographing, er exceptionel i et studio og fantastisk med opsætning af lys for at skabe nogle helt unikke og smukke billeder. Hendes stil er elegant og så stilrent at ethvert billede hun producerer passer perfekt ind over spisebordet eller over sengegærde i hjemmet med equestrian touch.

En anden photograf jeg også er enormt pjattet med er Nicole Schultz, som specialiserer sig i equine related portrait sessions. Hun er bosat i Wellington, og netop dette bærer hende smukke billeder også præg af. Wellington Florida har de smukkeste froggy morgener med unikt gyldent skær og wow nogle billeder der kan komme ud af dette. De har noget helt specielt over sig.

Den tredje og sidste jeg vil fremhæve i denne omgang er Alexandra Evang, som ligeledes specialiserer sig i equipe portrait. Hun er bosat i Tyskland. Hendes billeder tages og redigeres med en smule mere kant, end fx Nicole Schultz, men er samtidig så enormt flotte.

Netop forskelligheden blandt photografer er noget jeg syntes er rigtig spændende. Jeg kan godt lide at hver photograf har hver sin unikke stil – både deres måde at arbejde på, deres blikfang og deres redigering.