Dansk Varmblods Hingstekåring 2019!

Dansk Varmblods Hingstekåring 2019!

6. marts 2019 0 Af tinadufour

Allerede i dag slår Dansk Varmblods Hingstekåring dørene op for alle for et brag af et internationalt stævne og messe som løber over de næste 5 dage, og jeg skal selvfølgelig også ligge vejen forbi.

Hingstekåringen er fantastisk på mange punker, da alt den ridseportsinteresserede kan finde, er samlet på et sted. Det derfor muligt finde det nyeste af det nyeste inden for ridesporten, hvad enten det er udstyr, groomingprodukter eller andet godt.

Samtidig er Hingstekåringen en perfekt måde at få skabt relationer og få snakket med sin sponsorer og afholdt møder, da alle i forvejen er der. Jeg har flere møder planlagt som forhåbentlig gerne skulle munde ud i nye spændende samarbejder.

Pt. satser jeg på, at vi (min veninde og jeg) får fingre i 2 gallabiletter til fredagens forstilling. Jeg har ikke ville købe nogle da jeg først nu har fået styr på dagenes program, og nu er alt udsolgt.

Jeg vil være at finde ved Riders Notebook (Hal J stand 7186 – lige ved indgangen) hvis man ønsket at købe min bog GROOMING – og få den signeret.

Fredag 18.45-19.00 og Lørdag 11.30-11.45

I er ligeledes velkommen til at få en allerede købt bog signeret (flere har spurgt om dette)