Hands On Gloves

Hands On Gloves

4. september 2018 2 Af tinadufour

Fældningssæsonnen nærmer sig med hastige skridt.

Til dette findes der en masse strigler, der er perfekte til formålet. Nogle er jeg personligt større fan af end andre.

I forbindelse med min bog fik jeg kendskab til HANDS ON GLOVES, som jeg fik sponsoreret af Hestens & Hundens Helse, og de ligger nu permanent ligger i min groomingbox.

Handsken er udviklet med gummiknopper i håndfladen og er enormt fleksibel i forhold til anvendelse.

Handsken kan anvendes til en god omgang massage inden træningspasset, og hjælper dermed til at igangsætte blodomløbet, samtidig med den fjerner løse hår. Dette gør den perfekt til især fældningssæsonnen. Når handsken er fyldt klappes hænderne blog sammen og hårene ryger af gummiknopperne, og man kan fortsætte processen. Man skal ikke stå og bruge tid på at rense striglen for hår, som man skal med mange af de øvrige fældningsstrigler.

Endvidere kan den let anvendes til fjernelse af indtørret mudder på ben, lår og kæber i vinterperioden, når hesten har besluttet sig for det helt store mudderbad.

Især ved tripple guldvask er hands on gloves uundværlige. Først fordeles shampoo ind i pelsen med en svamp og derefter anvendes handskerne til at massegere shampooen godt ned i pelslaget og ind til hestens hud for fjernelse af sved, fedt og snavs. Det er let at anvendes handsken ned ad benene, da der ikke er tale om en stiv strigle, og handsken former sig efter hånden.