From fluffy pony to Irish Sportshorse

From fluffy pony to Irish Sportshorse

2. december 2018 0 Af tinadufour

De sidste to uger er gået med work overload og en god omgang influenza. Og det har været enormt svært ikke at være i Sverige hvor drengene er opstaldet. Har heldigvis fået lidt rapporter fra Linse, men det er bare ikke det samme som selv at være der. De har 100 pct. været i kys og goodis underskud de små stalker!

For 14 dage siden var Copy til stævne med Shane. Allerede der jokede jeg med det var en total fluffy pony, der blev fremvist på stævnepladsen – og at det var godt det var i Sverige og ikke i dk, da jeg som minimum havde fået 10 kommentarer med på vejen, hvis jeg havde troppet på med ham til et stævne på dansk jord. Blot det at de ikke er flettet til et stævne i dk giver så mange kommentarer.

Anyway da jeg i går endelig var nogenlunde frisk til at tage til Sverige var der mildest talt tale om to styks islændere (no offence)! Ikke et sekund i tvivl om at de er ligeglad med hvor meget pels de har, men min OCD blev tricket på det vildeste og kl. 08.00 i morges stod jeg i Sverige i gang med at skalpere Carlton. Som en ægte instagrammer fik jeg taget en masse billeder af processen – tror til sidst Carlton var en smule træt af mig, men hvad man dog ikke gør for guffer.

Normalt er jeg enormt dårlig til at anvende stories, men når jeg endelig gør, at tikker der en masse spørgsmål ind omkring det udstyr jeg anvender, og i dag var ingen undtagelse – jeg elsker det. Det er det jeg syntes der er sjovt – at jeg kan dele ud af mine personlige erfaringer og måske hjælpe andre i beslutningsprocessen omkring valg af udstyr. Folk er altid mere en velkomne til at skrive og spørge om specifikke spørgsmål, hvis jeg ikke kan svare kan jeg måske videresende spørgsmålet til nogle der kender et konkret svar eller har erfaring med det specifikke.

Her kommer der lidt billeder af weekendens sunday transformation af drengene.

De er blevet klippet med min Lister Star med 1.4mm skær.

 

Det er enormt vigtigt for mig at have klippemaskiner der er lette at arbejde med, håndtere, som er støjsvage og som efterlader et pænt resultat.

From fluffy pony

to Irish Sports Horse

(det er hurtige billeder af processen – og der er ikke finpudset for små helligdage eller streger – men det giver stadigvæk en indikator af hvad en god klipper efterlader af resultat)

+

 

Som det ses – så er Carlton klippet i sadellejet, mens jeg har klippet pad ved Copy. Copy er grundet hans farve enormt sart, og som ekstra buffer bliver han kun hver anden gang klippet i sadellejet.

New hair cut – clean rug – tog 3 sek så havde Carlton sørget for at dækkenet var blevet mudderindviet! og Copy stod på sidelinjen og gjorde hans overvejelser.